Συμμετέχω

ad

Φόρμα συμπλήρωσης για συμμετοχή στο ΚΑΛΥΨΩ (ως μέλος, ως εθελοντής, κάνοντας δωρεά, εγγραφή στο newsletter, επικοινωνία με το ΚΑΛΥΨΩ)

Επιλέξτε πώς θέλετε να συμμετέχετε στο ΚΑΛΥΨΩ

1. Θέλω να γίνω μέλος
Το ΚΑΛΥΨΩ καλεί κοντά του όλους όσους έχουν διαγνωστεί με ψωρίαση ή/ και ψωριασική αρθρίτιδα, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους. Η συμμετοχή στο ΚΑΛΥΨΩ δυναμώνει τη φωνή μας και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αποτελεσματικότερη διαχείριση των συνεπειών της νόσου.
Μέλη του Καλυψώ μπορούν να γίνουν οι ασθενείς, οι συγγενείς αυτών, καθώς και οι θεράποντες ιατροί.
Η χρηματοδότηση του Σωματείου ΚΑΛΥΨΩ στηρίζεται στην ετήσια συνδρομή των μελών του Σωματείου, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 25 ευρώ καθώς και σε δωρεές και χορηγίες.
Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος του Καλυψώ, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας αναλόγως και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της συνδρομής σας.

Επιλέξτε τον λόγο ή τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να γίνετε μέλος.

2. Θέλω να γίνω εθελοντής
Το Καλυψώ δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Στις δράσεις μας, η βοήθεια των εθελοντών είναι πολύτιμη.
Εάν θέλετε να γίνετε εθελοντής / εθελόντρια στο Καλυψώ, συμπληρώστε τη φόρμα αναλόγως.

3. Θέλω να κάνω μία δωρεά
Η χρηματοδότηση του Σωματείου ΚΑΛΥΨΩ στηρίζεται στην ετήσια συνδρομή των μελών του Σωματείου, καθώς και σε δωρεές και χορηγίες.
Κάθε δωρεά είναι ευπρόσδεκτη, και βοηθά στην υλοποίηση των στόχων και των δράσεων του Καλυψώ.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μία δωρεά στο Καλυψώ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ούτως ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

4. Θέλω να εγγραφώ στο newsletter
Το newsletter μας, δηλαδή τα ηλεκτρονικά νέα του Καλυψώ, γράφεται από την συγγραφική μας ομάδα με την πολύτιμη βοήθεια του Διοικητικού Συμβουλίου, της Επιστημονικής μας Επιτροπής καθώς και των ειδικών επιστημόνων (ψυχολόγων, κοινωνιολόγων κλπ) που συνεργάζονται με το Καλυψώ.
Αφορά τις τρέχουσες εξελίξεις, τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, τον απολογισμό των δραστηριοτήτων μας και των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν καθώς και προσκλήσεις για συμμετοχή στις μελλοντικές μας ενέργειες.
Επίσης, με την εγγραφή σας στο newsletter σας δίνεται η δυνατότητα να ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν στην ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα, την αντιμετώπισή της, την ψυχοκοινωνική της υπόσταση και τις κοινωνικές παροχές που σχετίζονται με τη νόσο.
Μέσα από το newsletter του Καλυψώ, μπορείτε να διαβάζετε συνεντεύξεις ιατρών, ψυχολόγων, καθώς και ασθενών/μελών του Σωματείου μας.
Στα πλαίσια της οικολογικής ευαισθητοποίησης του, το Καλυψώ επιθυμεί η διανομή του υλικού του να γίνεται στο μεγαλύτερο μέρος της διαδικτυακά, και όχι σε έντυπη μορφή.
Αν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο newsletter του Καλυψώ, δηλαδή να λαμβάνετε τα νέα του Σωματείου μας ηλεκτρονικά, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα αναλόγως.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Συμπληρώστε το email με το οποίο επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Συμπληρώστε περί τίνος θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελεγχθεί εάν είστε ανθρώπινος επισκέπτης και για να εμποδιστεί η αυτόματη υποβολή spam.
6 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.