Διοικητικό Συμβούλιο

ad

Το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση, ΚΑΛΥΨΩ, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα, με εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, άλλαξε τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Εκ νέου όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι ασθενείς.

Αναλαμβάνοντας τα ηνία του Σωματείου σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία τόσο για το χώρο της υγείας όσο και για τη χώρα γενικότερα, το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαβεβαιώνει, ότι θα πορευθεί δυναμικά, ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις των καιρών και στηρίζοντας τους ασθενείς που πάσχουν από ψωρίαση καθώς και τις οικογένειές τους στον καθημερινό τους αγώνα.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Καλυψώ έχει την ακόλουθη δομή:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Λούμος Κώστας – Χημικός Μηχανικός  Βιογραφικό

Κ. Λούμος ΦωτόΓεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Σπούδασε στο τμήμα Χημικών Πετρελαίου της Σχολής Τεχνολόγων Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Καβάλας και στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. αποφοιτώντας με λίαν καλώς.

Εργάζεται στο Ναύπλιο, στη βιομηχανία χυμών Αφοί Ν. Χριστοδούλου Α.Ε. ως Διευθυντής Παραγωγής, έχοντας περάσει από τα τμήματα του Ποιοτικού Ελέγχου και του Τεχνικού Ασφαλείας. Παράλληλα εργάζεται, ως πιστοποιημένος από το ΕΚΕΠΙΣ εκπαιδευτής, σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης στους τομείς: Ασφάλεια τροφίμων, Πιστοποίηση προϊόντων, Προστασία περιβάλλοντος, Υγιεινή & Ασφάλεια της Εργασίας.

Ως σύμβουλος επιχειρήσεων συμμετέχει στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων ποιότητας (HACCP, ISO) σε διάφορες εταιρείες και παρέχει υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας.

Διετέλεσε για 8 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου με διάφορες αρμοδιότητες: Αντιδήμαρχος Ναυπλίου (2 χρόνια), Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημοτικής Χορωδίας, Δημοτικής Φιλαρμονικής, Ιδρύματος Ιωάννη Καποδίστρια κλπ.

Είναι μέλος του Σωματείου Καλυψώ από το Φεβρουάριο του 2010 . Τον Ιούλιο του 2012 εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος και επανεκλέχθηκε στις εκλογές της 14ης Δεκεμβρίου 2014 και της 11ης Δεκεμβρίου 2016.


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παπαλέξη Μαρία

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μικεδάκη Μαίρη

ΤΑΜΙΑΣ:  Σταθής Σπύρος

 ΜΕΛΟΣ:  Τσιρώνη Νίκη