Το Καλυψώ στη Τρίπολη

ad

 ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗ ΨΩΡΙΑΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΩ

 Το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση ‘Καλυψώ’ πρόκειται να πραγματοποιήσει στην Τρίπολη ενημερωτική δράση με τίτλο:

‘Μάθε για τη ψωρίαση, Ενημερώσου για το Καλυψώ’.

Η δράση αυτή είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Δήμου Τρίπολης, υποστηρίζεται από τις εταιρίες Janssen και Johnson+Johnson και έχει ως βασικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών στα εξής θέματα:

  • Η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική!
  • Τι είναι η ψωρίαση, πως επηρεάζει τη ζωή του ασθενούς και πως μπορούν αντιμετωπιστούν τα μη ιατρικά θέματα της νόσου (ψυχολογικό βάρος, κοινωνικός αποκλεισμός, ανθρώπινες σχέσεις κλπ.).
  • Δράσεις και στόχοι Καλυψώ.

Μέλη και φίλοι του Καλυψώ θα βρίσκονται στην Τρίπολη, στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου (κεντρική πλατεία), το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, από 10 π.μ. έως 4 μ.μ. με σκοπό την ενημέρωση του κοινού στα πιο πάνω θέματα. Επιπλέον, όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να δοκιμάζουν ειδικά ρούχα (μπουφάν, κασκόλ) που χάριν της κατασκευής τους μπορούν να δίνουν σε όποιον τα φοράει την αίσθηση που έχουν για το δέρμα τους οι ασθενείς με ψωρίαση.