Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης - Πλατεία Κοραή - 29 Οκτ. 2014

ad

Αισθητή έκανε την παρουσία του το Σωματείο ΚΑΛΥΨΩ στην Πλατεία Κοραή, την Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης. Η δράση περιελάμβανε το στήσιμο ενός εντυπωσιακού αερόστατου με το μήνυμα «η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική, αγκάλιασέ με» δίπλα στο Περίπτερο του Σωματείου, με την ευγενική χορηγία της LEO Pharma Ελλάς.

Από τις 10 το πρωί έως τις 16:00 μέλη του ΚΑΛΥΨΩ υποδέχονταν το κοινό και ενημέρωναν σχετικά με την ψωρίαση και τις δράσεις του Σωματείου, μοιράζοντας ταυτόχρονα και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου ξεπέρασαν τους 1.300 και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με φόντο το υπέροχο σκηνικό που είχε στηθεί, να συνομιλήσουν με μέλη του Σωματείου και να λάβουν το σημαντικό μήνυμα της ημέρας, που είναι ότι δεν πρέπει να έχουμε καμία επιφύλαξη στη συναναστροφή μας με όσους πάσχουν από ψωρίαση, καθώς αυτή δεν μεταδίδεται

Στο Περίπτερο του ΚΑΛΥΨΩ επίσης, προσφέρονταν γλυκίσματα και αναμνηστικά  antistress σε σχήμα καρδιάς, ενώ όσοι το επιθυμούσαν φορούσαν την μπλούζα της αγάπης και της αποδοχής, με το μήνυμα της ημέρας «η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική, αγκάλιασέ με» και φωτογραφίζονταν με αυτή μπροστά στο αερόστατο.

Tags: