Ενημερωτική δράση Καλυψώ στα Ιωάννινα

ad

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗ ΨΩΡΙΑΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΩ

 

Το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση ‘Καλυψώ’ πρόκειται να πραγματοποιήσει στα Ιωάννινα ενημερωτική δράση με τίτλο:

‘Μάθε για τη ψωρίαση, Ενημερώσου για το Καλυψώ’.

Η δράση αυτή είναι υπό την αιγίδα της ΕΔΑΕ Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών και του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» ΝΠΔΔ του Δήμου Ιωαννιτών και έχει ως βασικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών στα εξής θέματα:

  • Η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική!
  • Τι είναι η ψωρίαση, πως επηρεάζει τη ζωή του ασθενούς και πως μπορούν αντιμετωπιστούν τα μη ιατρικά θέματα της νόσου (ψυχολογικό βάρος, κοινωνικός αποκλεισμός, ανθρώπινες σχέσεις κλπ.).
  • Δράσεις και στόχοι Καλυψώ.

 

Μέλη και φίλοι του Καλυψώ θα βρίσκονται στα Ιωάννινα, στην Πλατεία Πύρρου (κεντρική πλατεία), μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου,  το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, από 10 π.μ. έως 4 μ.μ. με σκοπό την ενημέρωση του κοινού στα πιο πάνω θέματα. Επιπλέον, όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να δοκιμάζουν ειδικά ρούχα (μπουφάν) που χάριν της κατασκευής τους μπορούν να δίνουν σε όποιον τα φοράει την αίσθηση που έχουν για το δέρμα τους οι ασθενείς με ψωρίαση.